Tuesday, 19 April 2011

Wellness Profiler

...Assalamualaikum & Hi u olls...

Pagi- pagi buta ni aku nak share satu page ni. lebih kurang cam surveys, jwb2 soalan tentang lifestyle kita. At the end sekali kita akan dapat result cmne kehidupan kita yang sebenarnya. Sangat sihat k? Suam-suam kuku ke? sudah patut masuk ICU k? so, lets check it out...

**intro


** single or double??


**soalan 1


**soalan 2


**soalan 3


** soalan 14. yang sebelum2 tu korang tengok la sendiri


**last question

**taadaa...result kuar~


Ada 15 soalan. Jawab jujur-jujur ye kamu semua. Tengok atas tu, aku MODEL OF HEALTH..hehe...
kalau rasa nak check korang ni jenis camne sila la menziarah online Nestle health test.

okeys.. daa u olls..

TQ for reading this!

No comments:

Post a Comment