Tuesday, 19 April 2011

Wellness Profiler

...Assalamualaikum & Hi u olls...

Pagi- pagi buta ni aku nak share satu page ni. lebih kurang cam surveys, jwb2 soalan tentang lifestyle kita. At the end sekali kita akan dapat result cmne kehidupan kita yang sebenarnya. Sangat sihat k? Suam-suam kuku ke? sudah patut masuk ICU k? so, lets check it out...

**intro


** single or double??


**soalan 1


**soalan 2


**soalan 3


** soalan 14. yang sebelum2 tu korang tengok la sendiri


**last question

**taadaa...result kuar~


Ada 15 soalan. Jawab jujur-jujur ye kamu semua. Tengok atas tu, aku MODEL OF HEALTH..hehe...
kalau rasa nak check korang ni jenis camne sila la menziarah online Nestle health test.

okeys.. daa u olls..

TQ for reading this!

Wednesday, 6 April 2011

Heliza Helmi's Talk Show

...Assalamualaikum & Hi u olls...



Minggu lepas hari selasa aku pergi satu workshop ni. Namanya ' Grooming Workshop'. The most exciting part is aku dapat jumpa Heliza Helmi.. wah, 1 hari aku prepare macam2, tak pernah aku pakai macam above 2. nasib aje tak teruk sangat rupenye..hehe

Mula2 ingat kan Heliza ni tak banyak cakap. Wonder gak la boleh ke die ni beri ceramah. Rupe2 nye mak oiii kalah kepoh aku.kehkeh

Heliza nie rupe2nye lucu orangnye. Nak pecah perot aku gelak bile die start talking...hehe.. malangnye aku tak dapat nak share video die bagi ceramah kat u olls..sorry..


Kak Heliza yang comey....

Hafiz Hamidun pun ade skali...
Hari tu Hafiz Hamidun pun datang gak. syok betol kenekan dorang nie. ada satu sesi nie Abg Hafiz ala-ala mengadu la kat kitorang yang die tak ade girlfriend macam mana nak kawin. so kitorang pun bagi cadangan la  kak Heliza kan ade. Abg Hafiz cover2 blushing la pastu kalis2 cakap kat kitorang tanye la kat Kak Heliza die nak tak..kehkeh..gedik gak Hafiz Hamidun nie.. tak pelah kan same2 single..

Ape2 pun dorang nie memang sempoi gile la. Memang seronok giler that day.. Yang pastinye paling seronok skali sebab dapat amik gambar dengan Cik Kak Heliza.. comey la die.. tecik je..tite lagi tinggi..huhu... dah tite nampak cam temok..hehe..neva mind la..




ta ta u olls...


p/s: tengok tak video klip Heliza yang 'cuma aku'?? yang jadi model dalam 2 sume employee die..cut cost..